Україна починається з тебе

Під такою загальною назвою в коледжі відбулася презентація студентських проектів, присвячених вшануванню пам’яті героїв Небесної Сотні. Події Революції Гідності перетворилися у справжню національну стихію, в якій передався найтонший подих душі нашого народу. Під мелодію гурту «Вітер знає» « Сильні духом» студентство 161 спец. “Стоматологія ортопедична”  та 112 спец. “Лікувальна справа” груп через призму творів живопису, кіномистецтва, пісень та літератури розкрили події Майдану та бойових дій на Сході України.  «Небесна Сотня» полягла за нас, за щасливе майбутнє наших дітей, відстоюючи гідність та соціальну справедливість. Вони вірили  у перемогу добра над злом, правди – над неправдою, боролися з надією  на краще майбутнє для  рідної землі, любов’ю до України, справжніми синами якої вони були, є і будуть.
Проекти підготували першокурсники Бабій Тетяна, Журбик Михайло, Підгорняк Павло,   Доронюк Роксолана, Стецишин Віталій, Новацький Руслан, Габрилей Святослав, Грицан Ольга, Мартинишин Давид, Бабій Дем’ян та Попіль Олександр.
Окрасою заходу стали музичні композиції у виконанні студентів коледжу: Грабовецького Тадея, Сидора Петра, Золотої Роксолани, Михайлецької Діани, Слободяна Ігоря та Біяк Катерини.
Зазвичай, коли говорять гармати, музи мовчать. В Україні ж події Майдану та АТО-ООС стали революцією духу, тому музи мовчати не можуть…

 






 

Більш детальна інформація за посиланням Україна починається з тебе

Немає коментарів:

Дописати коментар